Tinitus pregled

Tinitus se u medicini definiše kao simptom potencijalnog oštećenja sluha. On se manifestuje kao neprijatna senzacija u vidu šuštanja, lupanja, brujanja i zujanja u ušima koje može registrovati isključivo osoba koja boluje od tinitusa. Ukoliko ste primetili pojavu navedenih simptoma, zakažite pregled kod ORL specijaliste u specijalističkoj ORL ordinaciji Audiovox u Beogradu!

Da li je zujanje u ušima signal da postoji oštećenje sluha?

Osnovni razlog zbog kog senzacije poput zujanja i šuštanja u ušima može osetiti samo osoba koja boluje od tinitusa, je to što u realnosti ne postoje istinski spoljašnji faktori koji stvaraju ove nelagodne i uznemirujuće osećaje u ušima.

Svaka osoba povremeno registruje karakteristične šumove i to je normalna pojava, usled iznenadne promene atmosferskog pritiska. Povremeno šuštanje po pravilu nestaje nakon kratkog vremenskog perioda od par sekundi ili minuta. Intervencije su nužne u onim momentima gde pomenute čulne senzacije traju više od nekoliko sati ili dana ili su trajno prisutne.

ORL Tinitus Beograd – Zakažite pregled

Ukoliko ste registrovali karakteristično šuštanje ili pištanje, prvi korak je svakako pregled kod ORL specijaliste – što možete obaviti u Audivox ordinaciji. Možete nas posetiti u Beogradu na adresi Zeleni venac 6/I.

Zahvaljujući iskustvu u radu od nekoliko decenija, kao i profesionalnom timu specijalista, možemo da garantujemo da će Vaš pregled biti uspešan, siguran i bezbolan!

Kontaktirajte nas pozivom na broj telefona 011/ 26 28 184 ili putem kontakt forme naše specijalističe ordinacije, i uverite se u našu stručnost i kvalitet usluge!

Zakažite ovu uslugu!