Ispiranje ušiju

Ispiranje ušiju predstavlja metodu uklanjanja najčešće ušne masti iz zvukovoda koje se sprovodi kada se primeti zaglunulost ušiju. Ovu intervenciju uspešno sprovedimo u našoj ORL ordinaciji, te jednostavno i bezbolno možete rešiti taj problem. Kontaktirajte nas i zakažite intervenciju!

Pregled i ispiranje ušiju u specijalističkoj ORL Audiovox ordinaciji

Ušna mast (cerumen) prirodno se nakuplja u ušnom kanalu i vremenom ga u potpunosti može zatvoriti, što može izazivati probleme poput zaglunulosti uva, zujanja u uvu pa čak i bola i slično. 

Nakupljanje ušne masti odnosno njeno sabijanje u ušnom kanalu može nastati i upotrebom štapića za uši.

Pre intervencije je potrebno konsultovati se sa ORL specijalistom. U našoj ordinaciji sačekaće Vas profesionalci, a nakon razgovora, pregleda i konsultacija sa lekarom, obavlja se kratka i bezbolna procedura – ispiranje jednog ili oba uha. 

Lekaru je obavezno naglasiti da li ste do sada imali oboljenja ušiju, operacije, aeracione cevčice (deca) ili bilo kakav problem sa uvom. Kod određenih stanja ispiranje uva, odnosno ušiju nije preporučljivo, te se radi aspiracija.

Posvećeno, profesionalno i efikasno obavljamo ispiranje jednog ili oba uva. Kontaktirajte nas za ispiranje ušiju u Beogradu i uverite se u kvalitet usluga koje pružamo!

Ispiranje ušiju Beograd – cena i zakazivanje intervencije

Kontaktirajte nas i zakažite termin u Audiovox ORL ordinaciji za ispiranje jednog uva ili oba uva – u skladu sa vašim potrebama. U kratkom roku odgovorićemo na vaše zahteve i zakazati intervenciju kod specijaliste otorinolaringologije. 

Cene ispiranja ušiju formiraju se na osnovu kompleksnosti intervencije. 

Sa dugogodišnjim iskustvom u radu i renomeom koji održavamo profesionalnim pristupom pacijentima, možete biti sigurni da će intervencija biti uspešna i brza.

Zakažite ovu uslugu!