ORL pregled Beograd – Pregled uva, grla i nosa

ORL pregledi potrebni su radi redovne kontrole, održavanja zdravlja i prevencije bolesti uva, grla i nosa. Naši otorinolaringolozi su vrhuski specijalisti sa iskustvom, te možete biti sigurni da će vas pregledati detaljno i odgovoriti na sva vaša pitanja. Kontaktirajte nas i zakažite pregled u Audiovox specijalističkoj ORL ordinaciji u Beogradu.

Kada vam je potreban ORL pregled?

ORL pregledi preporučuju se redovno, kao vid kontrole zdravlja i prevencije bolesti. Osim toga, preporučuju se specijalistički pregledi u situacijama kada osetite neobične pojave – bol, pečenje, sekrecije u uvu, nosu ili grlu, kao i otežano disanje, upalu sinusa ili drugi problem.

Kako su uvo, grlo i nos povezani, otorinolaringološki pregled daće vam kompletnu sliku, a saveti naših specijalista pomoći da dođete do najboljeg rešenja i efikasno rešite novonastali problem.

Proverite uvo, grlo, nos i posavetujte se sa otorinolaringolozima

Audivox tim predano radi na poboljšanju sluha i pronalaženju najboljih rešenja za pacijente. Osim toga, u našim predstavništvima nudimo širok spektar usluga, kako bismo odgovorili na sve potrebe pacijenata. Kod nas možete uraditi pregled uva, grla, nosa, ali i audiometriju, locirati i lečiti tinitus i slično.

Kontaktirajte nas, zakažite pregled i potražite savet od naših lekara specijalista, a mi ćemo vam u kratkom roku izaći u susret!

Pregled uva – proverite stanje

Ako želite da uradite kompletne preglede – tu smo za vas.

Pregled ušiju možete obaviti kod nas. Preventivni pregled uva je od esencijalnog značaja kako biste proverili kako čujete i ujedno na vreme reagovali na potencijalne tegobe.

Ovim ispitivanjem se proverava prohodnost spoljašnjeg ušnog kanala, funkcionalnost bubne opne kao i stanje slušnog živca kod pacijenta.

Ovaj vid ORL pregleda je u potpunosti siguran i bezbolan.

Pregled grla – prevencija i kurativa

Pregled grla predstavlja vid preventivnog ispitivanja kako bi se na vreme dijagnostikovala i tretirala bilo kakva neobična pojava na usnoj duplji, krajnicima, jeziku ili ždrelu. ORL pregled vršimo u našoj specijalističkoj ordinaciji.

Kompletan pregled grkljana podrazumeva i utvrđivanje potencijalnih upala grla, ispitivanje da li postoji neki vid otoka, stranog tela ili polipa u ovoj regiji, kao i registrovanje promena na glasnim žicama.

Pregled nosa – endoskopija i rinoskopija

Pregled nosa efikasno obavljamo u našoj specijalističkoj ordinaciji. Usluge koje pružamo su prednja rinoskopija nosa.

Ljubazno i stručno osoblje pobrinuće se da se tokom pregleda osećate prijatno, ali i da svaka neobična pojava u nosnoj šupljini bude na vreme zapažena i tretirana na adekvatan način.

ORL pregled Beograd – cene i zakazivanje pregleda kod nas

Pregled otorinolaringologa veoma je važan radi pravovremenog uočavanja određenog problema, njegovog tretiranja na adekvatan način i efektivnog rešavanja.

Stoga ne treba čekati, već redovno proveravati uvo, grlo i nos.

Pregled specijaliste otorinolaringologije na Zelenom vencu možete zakazati pozivom na broj telefona 011/2621 071.

Ako vam je potreban specijalistički ORL pregled, cene koje nudimo za kompletno proveru stanja uva, grla i nosa neće biti prepreka, kao ni cene pojedinačnih pregleda. Potrudili smo se da naša ponuda bude takva da svako može zakazati pregled kod otorinolaringologa u okviru svog budžeta.

Čekamo Vaš poziv!

Zakažite ovu uslugu!