Inhalacija

Inhalacija je metoda kojom se udišu lekovite supstance putem aerosola kako bi se izlečili ili ublažili simptomi sinusitisa, kašlja, gripa, prehlada, astme, alergija i sličnih oboljenja respiratornog trakta. Zakažite inhalaciju koja će rešiti vaš problem u specijalističkoj ORL ordinaciji Audiovox u Beogradu.

Kada se preporučuje inhalacija?

Inhalacija predstavlja najbolju metodu lečenja ukoliko se zbog bolesti ili alergija pojavi upala disajnih puteva ili oštećenje sluznice nosa, grla i drugih respiratornih delova. 

Inhaliranje je potpuno bezbolna, pouzdana i jednostavna tehnika apsorbcije lekova pomoću specifičnog aparata (inhalatora). Budući da ima momentalan efekat na sluznicu nosa, preporučuje se osobama svih uzrasta.

Zakažite inhaliranje u ORL ordinaciji Audiovox

Inhalacija za suvi kašalj, sinuse, alergije ili druga oboljenja je dostupna u ORL ordinaciji Audiovox u Beogradu. Nalazimo se na adresi Zeleni venac 6/I, a možete nas posetiti svakog radnog dana od 9 do 13 h.

Kontaktirajte nas, i u ugodnoj atmosferi, uz prethodno konusltovanje sa našim specijalistima, obavite Vaš pregled! Možete nas pozvati na broj telefona 011/ 26 28 184 ili putem kontakt forme naše specijalističe ordinacije zakazati željeni termin!

Zakažite ovu uslugu!